Krstarite s Internet Krstaricom!

Web sajt sa kojeg nemali broj surfera započinje svoje krstarenje Internetom – Krstarica (www.krstarica.com), odnedavno je postao i neposredno sredstvo za Internet pristup (internet.krstarica.com).
Na velika vrata ušavši u svet Internet provajdinga, najposećeniji domaći Web portal nudi bogat izbor tematskih paketa za Internet pristup, vodeći pri tom računa o potrebama svih korisnika: od onih najmlađih, pa sve do vrhunskih profesionalaca. Potencijalnim korisnicima na raspolaganju su Dnevni, Dnevni plus paket, Zabavni, Dečji i Profesionalni paket, kao i Internet pristup po potrebi iz cele Srbije. Kupujući pakete, a ne sate, surferi će, primera radi, biti u prilici da uz minimalnu pretplatu (svega 99 dinara mesečno) Internet koriste u skladu sa svojim potrebama. Prema navodima predstavnika Krstarice, u skladu s politikom firme, nema prikrivenih troškova, kompletna evidencija troškova korisnicima je uvek dostupna, a plaćanje se može izvršiti pouzećem, SMS-om ili uplatom na račun.
Pored Internet pristupa, Krstarica registrovanim korisnicima nudi i korišćenje ozbiljno koncipiranog i dizajniranog Webmail-a, tj. Pošte Krstarice (posta.krstarica.com), kao i besplatno otvaranje prepoznatljive Internet adrese tipa ime@krstarica.com.
Uz zaštitu od virusa i neželjene pošte i uvek slobodne linije, Krstarica obezbeđuje i besplatnu online tehničku podršku, koja nije tu samo da bi razrešila konkretan problem korisnika, već i da bi ih posavetovala o hardveru, softveru, računarskim mrežama i Internetu u celini.
Ni to, međutim, nije sve: nudeći jedinstven koncept razvoja, Krstarica korisnicima omogućuje, uz osnovni pristup, registraciju domena i hosting, virtuelni server i prosleđivanje pošte, podršku za FrontPage ekstenzije, PHP/ASP podršku, hosting uz korišćenje baze podataka, bezbedan hosting uz korišćenje sertifikata, iznajmljene mrežne veze, instalaciju ličnog servera za elektronsku poštu, postavljanje firewall-a, iznajmljene linije, filtriranje na osnovu sadržaja, kao i server hosting.

(„COM“, 16. avgust 2005)