Kurir traženiji od posla i seksa

Kurir je i dalje najčitaniji, što pokazuje i poslednje istraživanje Krstarice, jedinog srpskog internet pretraživača. Naime, sajt Krstarica, tradicionalno na uzorku od svojih 2,2 miliona posetilaca, saopštio je najtraženije pojmove na internetu. Od svih dnevnih i nedeljnih listova, Kurir je ove godine bio najčitaniji.
Godinama je na prvom mestu Fejsbuk, što jasno ukazuje da se još više udaljavamo jedni od drugih i da nam je lakše da pošaljemo poruku ili sličicu nego da okrenemo broj telefona, jer nismo baš sigurni da će s druge strane osoba i odgovoriti. Mnogo manje razgovaramo – kažu s ovog sajta.
Oni dodaju da su svi okrenuti vestima, a vesti stižu iz minuta u minut, tako da su sajtovi s vestima mnogo više posećeni nego prošle godine.
Posetioci najčešće čitaju Kurir, jer je to najtraženiji pojam od dnevnih listova. Seks je, kao i uvek, pri vrhu interesovanja, ali na osmom, potisnutom mestu. Više je interesovanja za horoskopom i sanovnikom, kao da se sve više veruje u nedokučivi svet maštanja. Od inostranih servisa, posetioci mnogo koriste Gugl. 

(D. Tadić, „Kurir“, 24. decembar 2013)