Nagrada za Krstaricu od PC Press-a

Krstarica je pobedila u kategoriji „Slobodno vreme“, u tradicionalnom godišnjem izboru časopisa PC Press za najboljih 50 internet destinacija u Srbiji u 2015. godini.

„Krstarica.com – jedan od najstarijih domaćih sajtova počeo je kao pretraživač Interneta, ali je u toj oblasti teško držati korak sa Google-om. Zato je Krstarica prerasla u odličan portal koji prikuplja podatke o domaćim sadržajima – njihov pregled bioskopskog i TV programa je već postao apsolutna referenca, a tu su i aplikacije, vodič, igre, kuvar, oglasi, pričaonica, rečnik… ukratko, sve za vaše slobodno vreme. A ako tog vremena imate previše, tu je i veoma posećeni Forum Krstarice.“

„Svakodnevno smo na Internetu pa možda i ne primećujemo koliko se on pred našim očima menja. Zato je dobro jednom godišnje zastati i pogledati unazad, a dobra prilika za to je naš izbor 50 vrhunskih domaćih sajtova, mobilnih aplikacija i, uopšte, online nastupa. Po devetnaesti put smo se našli pred beskonačnosti cyber prostora u dilemi kako da odvojimo nekoliko njegovih najprivlačnijih kutaka. Mnogo je dobrih sajtova, pa nije lako uočiti nijanse koje izdvajaju one najbolje.“ – redakcija PC Press.

(PC Press, 5. februar 2016)