Trideset miliona poruka na forumu „Krstarice”

Foto: Politika

Foto: Politika

Portal „Krstarica” ovih dana obeležava tridesetomilionitu poruku na svom forumu. Više od 17 godina posetioci jedne od prvih domaćih adresa na internetu na ovom mestu iznose svoje stavove i traže odgovore na razna pitanja.

Forum je tesno povezan sa aktuelnim događajima, ali i mnogim večitim temama. Na njemu se mogu naći kritike, analize, komentari, parodije, uz nezaobilazni humor.

Članovi, gosti i posetioci foruma postali su velika skladna internet porodica koja ima svoja načela, pravila i manire. Reč je o ljudima svih uzrasta i zanimanja, koji funkcionišu kao celina, ne gubeći pri tom svoju individualnost, navodi se u saopštenju povodom ovog jubileja.

Pregled kategorija pokazuje da su najposećenije diskusije u oblasti politike, religije, ljubavi i seksa. Korisnici moraju da se pridržavaju jasno formulisanih pravila, a moderatori su tu da prilagođavaju poruke pravilniku. Podforum „Politika” zbog svoje specifičnosti i dinamike ima i dodatna pravila.

„Ponosni smo na posećenost ovog foruma, što pokazuje da je razmena mišljenja vrlo korisna, ali vas molimo da budete vaspitani i dobronamerni, jer je ’Krstarica’ tu da menja stvari nabolje”, poručuje moderatorski tim foruma.

(„Politika“, R. S.)