Trideset miliona poruka na forumu „Krstarice”

Portal „Krstarica” ovih dana obeležava tridesetomilionitu poruku na svom forumu. Više od 17 godina posetioci jedne od prvih domaćih adresa na internetu na ovom mestu iznose svoje stavove i traže odgovore na razna pitanja.

Forum je tesno povezan sa aktuelnim događajima, ali i mnogim večitim temama. Na njemu se mogu naći kritike, analize, komentari, parodije, uz nezaobilazni humor.

Članovi, gosti i posetioci foruma postali su velika skladna internet porodica koja ima svoja načela, pravila i manire. Reč je o ljudima svih uzrasta i zanimanja, koji funkcionišu kao celina, ne gubeći pri tom svoju individualnost, navodi se u saopštenju povodom ovog jubileja.

Pregled kategorija pokazuje da su najposećenije diskusije u oblasti politike, religije, ljubavi i seksa. Korisnici moraju da se pridržavaju jasno formulisanih pravila, a moderatori su tu da prilagođavaju poruke pravilniku. Podforum „Politika” zbog svoje specifičnosti i dinamike ima i dodatna pravila.

„Ponosni smo na posećenost ovog foruma, što pokazuje da je razmena mišljenja vrlo korisna, ali vas molimo da budete vaspitani i dobronamerni, jer je ’Krstarica’ tu da menja stvari nabolje”, poručuje moderatorski tim foruma.

(R. S., „Politika“, 4. novembar 2016)