U trendu

Za ukusan i kremasti pire krompir potreban vam je samo jedan neobičan sastojak

Pire krompir omiljen je prilog mnogim jelima i često se nalazi na stolovima širom sveta. Ali, pokazalo se da postoji jednostavan način da ga učinite još boljim.

Jedna majka dvoje dece iz SAD-a, tvrdi da možete upotrebiti neobičan sastojak kako biste poboljšali pire, a ovaj tajni trik će jelo učiniti kremastijim, prenosi The Sun.

@maritzamartinez10

I can’t remember who i learnt this from 🥲 #fyp #fypシ #foodsoftiktok #secretingredient #mayonnaise #mashedpotatoes #yummy #imhungry

♬ Good Day – Nappy Roots

Jednostavan recept, koji je podelila Mariza Martinez, u međuvremenu je postao viralan na TikToku. Pripremu pire krompira započinjete na uobičajen način, stavite krompir da se muva i pustite da skroz omekša. Kada je krompir gotov, izgnječite ga i dodajte veliku količinu maslaca, soli i bibera po ukusu, kao i malo mleka.

I onda je vreme da se doda glavna zvezda – majonez. Sve zavisi od ličnih preferencija, ali Mariza koristi samo kašiku i po za svoj pire krompir. Ali uprkos tome što ne može da seti odakle je to naučila, čini se da je jednostavan trik postalo glavna stvar u njenom domaćinstvu.

Dok su neki tvrdili da to rade godinama, drugi su pohrlili da podele svoje trikove za najbolji pire krompir u komentarima.

Bilo je mnogo alternativa majonezu, kao što je zamena s krem ​​sirom i kiselom pavlakom. U međuvremenu, jedan je tvrdio da jaje čini veliku razliku, posebno kada je upareno sa solju i biberom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar