U trendu

Osetite ukus Indije

Ukoliko želite da probate nešto sasvim drugačije, neka vas put nanese na Dušanovac, jer tik uz auto-put nalazi se restoran indijske kuhinje „Diwali Palace“. Nazvan po poznatom festivalu svetlosti koji se održava u Indiji, restoran nudi intimni ambijent i originalne ukuse indijske kuhinje.

Smatra se da je indijska hrana ljuta i previše začinjena, ali da li znate da tajna indijske kuhinje leži u delikatnoj upotrebi začina? Ipak ukolliko uživate u blago začinjenim jelima, postoji mogućnost različitih nivoa začinjenosti za skoro sva jela iz jelovnika. Vegeterijanci imaju svoj posebni meni – razne vrste povrća i sireva sa odabranim začinima.

Foto: Krstarica
Foto: Krstarica

Srdačna i prijatna atmosfera, uz blage taktove tradicionalne indijske muzike, dočaraće vam utisak da se bar na kratko nalazite u Indiji. Iskusno i veoma ljubazno osoblje će vam biti na usluzi i upoznati vas sa intezitetom indijskog začina i ukoliko ste neodlučni, pomoćiće vam u izboru vašeg izabranog obroka.

Foto: Krstarica
Foto: Krstarica

Naš izbor bila je svinjetina sa karijem- pikantna smesa od paradajza, začina, jogurta i svinjetine. zajedno sa banana halvom (banana sa pistaćima i orasima) kao dezertom. I pokazalo se kao odličan odabir za večernji obrok. Kao aperitiv možete naručiti osvežavajući indijski napitak mango lasi, a ukoliko ste ljubitelj dobrog vina, uživaćete uz široki izbor u ponudi ovog restorana.

Foto: Krstarica
Foto: Krstarica

Osim rezervacije za vaše mesto u restoranu, postoji mogućnost naručivanja hrane koju možete poneti sa sobom, a restoran nudi i dostavu, kao i usluge keteringa.

Foto: Krstarica
Foto: Krstarica

Vlasnik i šef kuhinje je gospodin Rakeš Kumar iz Nju Delhija, glavnog grada Indije.

Pročitajte i:

Indijska kuhinja

Kari – indijsko blago

Kurkuma – štiti i leči mozak

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.