U trendu

Kulinarski trik: Ovaj metod pečenja celih krompira sigurno niste probali, savršen je (video)

Pečeni krompir u kori je savršen prilog za brze i ukusne večere, ali neki korisnici TikToka tvrde da ste ga, ako do sad za njegovu pripremu niste koristili kašiku, spremali pogrešno.

Prema TikTok korisniku,Official Right Guys Reviews, jedini je način da dobijete savršen krompir taj da kroz njega pre stavljanja u rernu, po sredini probodete metalnu čajnu kašičicu što je i sam demonstrirao u svom videu.

@rightguysreview

Reply to @stac3783 #potato #foods #foodhack #food #hack #foodie #part2 #cook #bake #factorcap #cookinghack #cooking #fyp #foryou #foryoupage #hacks

♬ original sound – Official Right Guys Reviews®

Krompir je naime pekao uz još jedan da pokaže kako se koji ispekao, a nakon nekoliko je minuta onaj sa kašikom zaista bio bolje pečen od onog bez, prenosi The Sun.

Bio je mekan u sredini i hrskav izvan, dok je drugi bio toliko tvrd da je kroz njega bilo teško provući i nož.

Ovaj korisnik često objavljuje slične kulinarske trikove i savete, a u drugom je videu podelio trik za kuvanje jaja u aluminijumskoj foliji: nju je naime postavio iznad činijice nad kojom je razbio jaje koje je celo završilo u vrećici.

@rightguysreview

Some eggcellent hacks #egg #egghack #eggcellent #hack #foodhack #viral #fyp #foryou #foryoupage #rightguysreview

♬ original sound – Official Right Guys Reviews®

Nakon toga je vrećicu zavezao, pa jaje tako stavio da se kuva, a mnoge njegove pratioce oduševila je i ta kulinarska metoda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)