U trendu

Žena pokazala ‘trik’ za kuvanje špageta i zgrozila sve (video)

Nedavno je jedan korisnik na TikToku pitao ‘da li je neko naišao na neki dobar kulinarski trik, koji je preuzeo i od tad ga stalno koristi’, a među brojnim se odgovorima našao i jedan koji nikog nije oduševio.

Naime, korisnica Džasmin Giltrou pokazala je u svom videu kako ona, od kad je to videla na internetu, špagete kuva u već gotovom sosu od paradajza.

@jasminegiltrow

If you love a certain New York Italian restaurant chain this ones for you. #lifehacks #foodies #foodtiktok #newyorkitalian #frankieandbennys

♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

U videu u prikazala kako u lonac iz velike tegle sipa gotovi umak od paradajza, doliva vodu i ubacuje kutiju špageta; a kad se testenina skroz skuvana, Džasmin ubaci i prethodno ispržene ćufte – i jelo je gotovo.

Njen je video na TikToku komentarisalo više od 2 000 korisnika, ali među njima nije bilo onih koji su požurili da ovu metodu kuvanja uvrstite u svoju kulinarsku  praksu.

– Testeninu ili skuvajte kako se kuva, ili nemojte uopšte – napisala je jedna korisnica, a druga joj je objasnila da će „sos od špageta tako poprimiti okus skroba, a testenina se neće dobro skuvati“.

– Nona mi je upravo doživela srčani zbog ovog – našalio se jedan korisnik, a drugi je napisao da je poreklom iz Italije i da sprema samo italijansku hranu, ali ga je ovaj video ostavio bez teksta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar