Gordana Tomašević

Gordana je rođena u Beogradu, ali dugo je živela i radila u Australiji, u Melburnu, gde je stekla znanje i obrazovanje za sve oblasti tumačenja kojima se danas bavi: astrologija, karmička regresija, rekonekcija i psihoanaliza. Trenutno živi i radi u Ljubljani.

Njeno iskustvo broji 27 godina posvećenosti tumačenju i 20 godina saradnje sa medijima u Srbiji i u inostranstvu, u emisijama raznolikog sadržaja – od zabavnog karaktera do ozbiljnih psihoanalitičkih debata.

Veoma je ponosna na svoj poslovni uspeh, ali pre svega je zadovoljna privatnim životom, jer je majka dva odrasla deteta, Dejane i Miloša. Kruna njenog truda i rada je posebno njena unuka, Catalina.

Gordana je sa vama podelila ovaj delić svog privatnog života u želji da je bolje upoznate kao osobu ukoliko želite da joj poklonite svoje poverenje, jer smatra da je poverenje najdragocenija vrednost današnjice.

Njena energija je dokaz da svaki čovek može da ostvari svoje profesionalne i privatne želje i ona upravo u tome pomaže i Vama!

Gordanina ekspertiza su:

  • astrologija
  • astropsihologija
  • rekonekcija
  • karmička regresija
  • psihoanaliza

Ukucajte na mobilnom telefonu SMS poruku:
GOCATO datum, vreme, mesto rođenja i Vaše pitanje
i pošaljite je na broj 1298

Primer: GOCATO 12.03.1982 18:30h Novi Sad Kada ce mi biti povoljan period za započinjanje privatnog posla?

Odgovor ćete dobiti najkasnije u roku od 24 časa!

Cena SMS poruke na MTS i Yettel mreži je 220,32 dinara, a na A1 i Globaltel mreži 220,18 dinara.

Slanjem poruke na 1298, jednom nedeljno dobijaćete astrološku prognozu po ceni od 124,32 dinara na MTS i Yettel mreži, a na A1 i Globaltel mreži za 124,18 dinara.

Ukoliko ne želite da dobijate nedeljnu astrološku prognozu, možete se odjaviti slanjem teksta STOP na broj 1298. Cena odjave je za MTS 15,56 din, Yettel 3,6 din, a za A1 i Globaltel 3,48 din.

Organizator servisa je OneClick Solutions d.o.o. Beograd, www.oneclick.rs, tel: 011/207-3010