U trendu

ABA liga potvrdila da finalna serija počinje 13. juna

Košarkaška ABA liga potvrdila je danas da će finalna serija regionalnog takmičenja Partizana i Crvene zvezde početi u utorak, 13. juna.

Prva utakmica na programu je u utorak, 13. juna, od 20.00 u Beogradskoj areni, a druga dva dana kasnije na istom mestu u istom terminu.

Treći meč Zvezda i Partizan igraće u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u nedelju, 18. juna, u 20.30.

Eventualna četvrta utakmica na programu je 20. juna, a eventualna peta 23. juna. Tačno vreme četvrte i pete utakmice biće određeno naknadno. Domaćin eventualne majstorice biće Partizan.

Na ovaj način, ABA liga je potvrdila dogovor čelnika regionalnog takmičenja i Košarkaške lige Srbije da se prvo odigra završnica srpskog prvenstva, a potom finale ABA lige.

Po tom dogovoru, finalni mečevi KLS na programu su u petak i nedelju, a eventualna majstorica u ponedeljak, dok bi finale ABA lige počelo 13. juna, dan kasnije nego što je prvobitno bilo predviđeno.

ABA liga je, takođe, potvrdom ovih termina i odbacila prigovor Partizana koji je tražio da mečevi budu odigrani prema ranije utvrđenom rasporedu – sve za po dan ranije: 12, 14. i 17. jun, odnosno 19. i 22. ako bude četvrtog i petog meča.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar