U trendu

Albanac ponovo provocira: Kako je Džaka postao najomrženiji igrač Arsenala (foto, video)

Kapiten Arsenala Granit Džaka napravio je juče skandal na utakmici protiv Kristal Palasa.

Švajcarac albanskog porekla koji je ostao upamćen po provokacijama na Mundijalu prošle godine kada je gol za Švajcarsku protiv Srbije slavio pokazivanjem „dvoglavog orla“, pukao je pod pritiskom jer ga navijači Arsenala već dugo vređaju, šalju pretnje njemu i njegovoj trudnoj supruzi.

Trener Unaj Emeri je odlučio da zameni Džaku u 60. minutu. U tom trenutku je krenula salva zvižduka, a Albanac je onda počeo da provocira navijače, tako što ih je prvo „pozvao“ da još glasnije zvižde, a zatim stavljanjem ruke na uho pokazao im da ih ne čuje dobro

Potom je skinuo dres pred njima i rekao im da od**bu pa je odšetao u svlačionicu, a da se nije, kako to već biva kad igrač bude zamenjen, pozdravio sa saigračima.

„Pogrešno je postupio, ali u svlačionici ćemo razgovarati o toj situaciji. Pogrešio je, nije u pravu oko ove situacije“, rekao je Emeri nakon utakmice s Palasom.

Logično, velika većina navijača ogorčena je postupkom švajcarskog veznjaka, a svoje nezadovoljstvo iskazali su komentarima na Tviteru,

Međutim, ima i onih koji ga brane.

„Zlostavljaju ga i nemilosrdno vređaju, šalju mu pretnje smrću, a trudnu suprugu maltretiraju navijači. Morao je da ugasi opciju komentarisanja na društvenim mrežama zbog odvratnih uvreda, a navodni Arsenalovi navijači su strašno podrugljivi“, napisao je jedan korisnik na Tviteru otkrivajući drugu stranu medalje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.