U trendu

Amela Terzić: Žao nam je rezultata, ali sjajno funkcionišemo kao tim

Atletičarka Srbije Amela Terzić rekla je da joj je žao zbog eliminacije Novaka Djokovića sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, ali je istakla da ceo tim sjajno funkcioniše kao ekipe.

„Žao mi je što nije prošao dalje. Dosta su me pitali iz drugih zemalja šta je s njim, jer ni njima nije drago. Ali, sada imamo druge za koje navijamo i za koje se nadamo da će  proći dalje i bolje. Ovde funkcionišemo ekstra kao ekipa i to je ono što mi je drago i što držimo jedni drugima palčeve i navijamo jedni za druge“, rekla je Terzićeva agenciji Beta u Riju.

Ovo su Terzićevoj prve Olimpijske igre. Ona u petak, 12. avgusta trči kvalifikacije na 1.500 metara.

„Ja sam samo pozitivno uzbudjena, ali nisam previše jer su ovo moje prve Olimpijske igre, po prvi put sam na ovakvom takmičenju, koje je mnogo jako. Ljudi možda previše očekuju od nas sportista, pogotovu od naših iz Srbije. Mogu da kažem da se ovde svi bore za svaki plasman, za svaki prolaz. Tako ću i ja pokušati“, rekla ova 23-godišnja atetletičarka.

Ona je kazala da će u trci želeti plasman i da neće juriti rezultat.

„Moguće je i da ću ostvariti neki rezultat, ali iako mogu da očekujem tako nešto, neću se žrtvovati zbog rezultata, već ću gledati samo plasman i prolazak dalje“, kazala je Amela Terzić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar