U trendu

Anderson: Ovo je pravi tim, verovale smo u pobedu

BEOGRAD – Košarkašica reprezentacije Srbije Ivon Anderson izjavila je da je verovala u pobedu protiv Australije i da je ponosna što je tim izborio plasman na Svetsko prvenstvo.

Košarkašice Srbije sinoć su izborile nastup na Svetskom prenstvu u Sidneju, pošto su u drugom kolu kvalifikacionog turnira u Beogradu pobedile Australiju sa 78:71.

„Pobedili smo, ljudi. Ovo je pravi tim, mnogo sam ponosna na ekipu. Povredila nam se Dragana Stanković, sreća da nije teže kako je izgledalo, pa smo znali da moramo da budemo još bolje“, rekla je Anderson novinarima nakon meča.

„Šta god da se dešavalo tokom utakmice, verovale smo u pobedu i Marina je verovala u nas. Imale smo cilj i uz pomoć sjajne podrške s tribina smo ga i ostvarile. Drago mi je što smo uspele to da uradimo pred Sonjom i Jelenom“, istakla je Ivon.

Anderson je bila najefikasnija u timu Srbije sa 30 poena i šest skokova.

„Radila sam ono što Marina očekuje od mene, iako to možda nije baš uvek 30 poena. Ovaj put sam uspela, ali tih mojih 30 poena ništa ne bi značilo da smo izgubile. Zbog naše ‘lude’ odbrane, koju smo odigrale u poslednjoj četvrtini smo i pobedile“, zaključila je Anderson.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.