U trendu

Antonić koordinator svih mlađih selekcija Crvene zvezde

BEOGRAD – Košarkaški trener Jovica Antonić imenovan je za koordinatora svih mlađih selekcija Košarkaškog kluba Crvena zvezda, saopštio je danas srpski i regionalni šampion.

Antonić je nekadašnji trener prvog tima Crvene zvezda, a bio je i pomoćnik bivšeg selektora Srbije Aleksandra Đorđevića.

„Antonić će imati zadatak da sinhronizuje rad svih mlađih kategorija i koristi svoje bogato znanje i iskustvo kako bi se još više unapredio rad celog sistema mlađih selekcija“, navodi se saopštenju Crvene zvezde.

Pionire Crvene zvezde će u narednoj sezone kao trener voditi Nemanja Novašikić, a njegov pomoćnik će biti Nebojša Stanojević.

Prvi trener kadetskog tima „crveno-belih“ u novoj sezoni biće Miloš Šakota, a pomagaće mu Marko Lalić. Juniorsku selekciju Crvene zvezde će voditi Slobodan Klipa, dok će njegovi pomoćnici biti Milan Majstorović i Bojan Đerić.

„Mlađe selekcije Crvene zvezde (pioniri, kadeti i juniori) već uveliko treniraju i pripremaju se za novu sezonu. Kadeti će 23. septembra igrati kvalifikacije za kvalitetnu ligu Srbije, dok ista obaveza očekuje juniore sedam dana kasnije“, dodaje se u saopštenju Crvene zvezde.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar