U trendu

Anzulović: Zvezda favort, ali verujem u svoje momke

NOVO MESTO – Trener košarkaša Krke Vladimir Anzulović izjavio je da je Crvena zvezda favorit u meču 18. kola ABA lige, ali da se nada da će njegov tim moći da parira.

Krka sutra od 18 sati u Novom Mestu dočekuje beogradske crveno-bele.
„Imaćemo dva jača treninga pred Crvenu zvezdu. Ne treba da trošim reči o njihovom kvalitetu, dodatni dobitak je trener Dejan Radonjić, sa kojim su podigli nivo igre. Svakako su favoriti, ali verujem u svoje momke i u činjenicu da se posle pauze zbog virusa polako vraćamo u formu. Nadam se da možemo da pariramo Zvezdi u ovom meču, jer ako smo pravi, možemo da igramo protiv skoro svakog protivnika u ligi. Ako želimo da budemo ravnopravni rival, moraćemo da odgovorimo pre svega njihovoj fizičkoj snazi“, rekao je Anzulović za klupski sajt.

Ekipa Dejana Radonjića trenutno ima 12 pobeda i dva poraza, dok je Krka na skoru 5-10.

Košarkaš Krke Milan Milovanović ističe da je Zvezda pretrpela mnoge promene nakon dolaska trenera Dejana Radonjića.

„Pod njegovim vođstvom neki igrači su došli više do izražaja nego kod prethodnog trenera Obradovića, pre svega igraju agresivnije. Posebno su opasni u šutu sa distance, jer imaju mnogo dobrih šutera. Dobro popunjeni na svim pozicijama, Davidovac može da igra na četiri pozicije. Ne znamo tačno u kojoj će postavi doći, ali u svakom slučaju ćemo se potruditi da im se što više odupremo“, rekao je Milovanović .

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.