U trendu

Arunović: Ne postoji ništa gore od četvrtog mesta na OI

TOKIO – Ne postoji ništa gore od četvrtog mesta na Olimpijskim igrama, već sma imala to isksuvo u Lodonu, baš sam izgubila od iste devojke. Razočarani smo, ali da smo mogli bolje, bili bismo bolji, izjavila je srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović.

Arunović je danas u miksu, zajedno sa Damirom Mikecom, osvojila četvrto mesto u „raspucavanju za bronzu“ protiv ukrajinskog tima.

„Potvrdili smo klasu jer smo među četiri najbolja tima na Olimpijskim igrama. Nažalost, poredak je isti kao na Svetskom prvenstvu, pre tri godine, Kina, Rusija, Ukrajina i mi. Na vrhu smo i dalje, mislim da je urađen dobar posao, nažalost, nismo ga finiširali. Čestitke timu Ukrajine, za nijansu su danas bili bolji. Moram dalje, ovo je sport“, emotivno je ispričala Arunovićeva srpskim izveštačima u Tokiju.

Veoma emotivan bio je i Mikec, kome je malo nedostajalo da osvoji drugu medalju u Tokiju.

„Pokusavam da nekako ovo „progutam“. Imao saa veliku želju, dao sam sve od sebe. Kvalitetan smo tim i ostaje veliki žal. Moj nastup u finalu bio je daleko od onog što umem, morao sam da dam više i biće mi potrebno malo vremena da se stabilizujem“, poručio je Mikec.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.