Bahar želi pobedu Zvezde protiv Mladosti

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je danas da je njegova ekipa dobila mnogo na samopouzdanju ubedljivom pobedom u Kupu protiv Radničkog i da mora da nastavi sa efikasnom igrom i u predstojećoj utakmici protiv Mladosti iz Lučana.

„Iza nas je veoma važna pobeda na planu samopouzdanja. Vrlo bitno za nas je činjenica da nismo primili pogodak, dok smo sa druge strane uspeli da postignemo pet golova. Verujemo da je iza nas period u kome smo pružali dobre partije, ali nažalost nismo uspeli da budemo efikasni. Trijumf je došao u pravom trenutku, a na nama je da nastavimo da igramo tako i na sledećem meču“, rekao je Bahar.

Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 16 časova protiv Mladosti iz Lučana, utakmicu 18. kola Super lige Srbije. Crveno-beli u duel ulaze posle pobede protiv Radničkog iz Niša 5:0, u osmini finala Kupa.

„Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu. Nismo bili dovoljno koncentrisani na nekim prethodnim duelima. Postigli smo lepe golove na prethodnoj utakmici, koji će nam značiti za podizanje samopouzdanja. Bitno je da naša ekipa stvara i realizuje šanse“, naveo je izraelski trener.

U toj utakmici Zvezda će imati priliku da obori rekord Real Madrida i zabeleže 122 utakmice bez poraza na svom terenu u prvenstvenim utakmicama.

„Razmišljamo o pobedi na sutrašnjoj utakmici, a ako uspemo da oborimo rekord uradićemo veliku stvar za Crvenu zvezdu“, dodao je Bahar.

U ekipi Mladosti neće biti najboljeg strelca ekipe Patrika Frajdeja.

„Ne vezujemo se samo za jednog ili dva igrača protivničke ekipe, već za kompletan tim koji nam dolazi. Na nama je da budemo koncentrisani kao na prethodnoj utakmici i da izađemo na kraju meča kao pobednici. Nadam se da će sutra tako biti“, rekao je Bahar.

Govoreći o sastavu, Bahar je rekao da će posle današnjeg treninga situacija biti jasnija, ali da će utakmicu sigurno propustiti Mirko Ivanić.

Zvezda će u sredu dočekati Mančester siti u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona, a Bahar je rekao da samo razmišlja o utakmici protiv Mladosti i da će posle nje moći da se razmišlja o duelu sa engleskim šampionom.

Jesenji deo Zvezda će završiti utakmicom u Humskoj protiv Partizana.

„Iako ne razmišljamo o tome, znamo da je ‘večiti’ derbi veoma važna i bitna utakmica. Želimo da u dobroj formi dočekamo susret sa ‘večitim’ rivalom“, rekao je Bahar.

Zvezda je trenutno druga na tabeli sa 40 bodova, tri manje od vodećeg Partizana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.