U trendu

Barać: Čestitke Zvezdi, dali smo sve od sebe; Cerovina: Vidi se dobar trening

NIŠ – Još moji igrači moraju mnogo da uče kako da se stigne dvocifreni višak. Čestitam im na uloženom trudu, rekao je sinoć trener Mege Marko Barać posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde (96:79).

“Čestitam Zvezdi na osvojenom Kupu. Oni su pokazali svoj kvalitet. Kod nas su se videli određeni problemi u ofanzivnom skoku i u prvom poluvremenu nismo imali nijedan. Borili smo se 40 minuta, ali za finalnu utakmicu protiv Zvezde neke skakačke stvari moraju biti bolje”, rekao je trener Barać i dodao da pre meča nije imao specijalne zahteve za igrače.

“Pre meča sam od igrača tražio da uživaju i da nemaju nikakvo kajanje da su mogli da urade nešto više i bolje. Mislim da smo dali sve od sebe i da smo uživali pred punom halom. Jednostavno, ne želiš da se ovakvi mečevi završe”, istakao je Barać.

Košarkaš Mege Luka Cerovina takođe je čestitao Zvezdi na trofeju, a svom timu na sjajnom izdanju.

„Mi smo mlada ekipa, pravili smo neke greške i zbog toga nismo ostali duže u egalu. Mi treniramo dobro od početka sezone, a to se nije videlo kroz rezultat. Nastavili smo tako da treniramo i to se sada vidi. Cilj nam je plej-of ABA lige i da damo sve od sebe u tom takmičenju”, zaključio je Cerovina.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.