U trendu

Basilašvilijeva supruga: Čupao me za kosu, ponižavao. . .

TBILISI – Supruga gruzijskog tenisera Nikoloza Basilašvilija, Neli Dorokašvili, izjavila je pred sudom u Tbilisiju da ju je on čupao za kosu, sipao hladnu vodu u uvo, stavljao hranu na glavu, ponižavao i vređao.

Basilašvili je uhapšen u maju 2020. zbog sumnji da je pretukao suprugu pred detetom u selu Avčala, nedaleko od Tbilisija.

Neli Dorokašvili sada je pred sudom svedočila protiv tenisera kog je optužila za nasilje u porodici.

„Vrlo je bolelo, ali emotivno je bilo još teže. Nisam razumela šta se dogodilo. Pet-šest meseci posle venčanja počeo je da me ponižava i vređa, a počelo je i fizičko nasilje. Sipao mi je hladnu vodu u uvo, čupao me za kosu, stavljao mi hranu na glavu“, izjavila je supruga Nikoloza Basilašvilija pred sudom.

Ona je otkrila da je na dan venčanja saznala da je suprug vara.

„Tokom venčanja saznala sam da se viđa sa drugom osobom. Na dan venčanja žena treba da bude srećna, a ja sam bila vrlo nesrećna. Izuzetno mi je teško o tome da pričam“, rekla je Neli Dorokašvili.

Novinari nemačke ZDF pre mesec dana objavili su informaciju da su, u dogovoru sa beloruskim trenerom, Jahorom Jacikom, mečeve nameštali Nikoloz Basilašvili i Rus Aslan Karacev.

Gruzin je demantovao sve navode nemačkog medija i najavio tužbu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar