U trendu

Batak: Partizanova borba za titulu nas ne zanima

NIŠ – Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak, pred duel sa Partizanom, rekao je da respektuje rivala, ali da ga ne zanimaju njegovi ciljevi.

Radnički će sutra u Nišu od 14.30 sati dočekati Partizan, trenutnog lidera domaćeg prvenstva, u 22. kolu Superlige.

„Njihova borba za titulu nas ne zanima. Imamo mnogo aduta da ih iznenadimo na našem terenu. Imamo svoj cilj i svim silama stremimo ka njemu. Ne treba puno trošiti reči o Partizanu. Igraju odlično, imaju široku rotaciju i po dvojicu kvalitetnih fudbalera na svakoj poziciji. Nemaju poraz u dosadašnjem delu sezone i primili su samo šest golova. To su podaci za svako poštovanje, ali i mi imamo svoje ambicije na ovoj utakmici“, rekao je Batak za klupski sajt.

Odradili smo veoma dobre pripreme, zadovoljan sam i urađenim poslom u prelaznom roku i smatram da smo jači tim nego jesenas, dodao je Batak.

„Dugo se spremamo za ovaj meč i znamo šta nam je činiti. Želimo pozitivan rezultat i daćemo sve od sebe da do njega i dođemo. Nećemo se braniti, jer smatram da je napad najbolja odbrana, ali nećemo ni srljati. Ne smemo im ostavljati puno prostora i moramo se držati dogovora. Imamo plan i sada treba da ga odgovornom igrom sprovedemo u delo“, rekao je Batak

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar