U trendu

Bešiktaš ne pušta Veghorsta u Mančester junajted

ISTANBUL – Fudbalski klub Bešiktaš demantovao je danas da će holandski reprezentativac Vut Veghorst nastaviti karijeru u Mančester junajtedu.

Veghorst (30) je član engleskog Barnlija, ali ima ugovor o pozajmici sa turskim klubom do kraja sezone.

Britanski mediji podsećaju da menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag traži pojačanja u napadu, posle odlaska Kristijana Ronalda u Al Nasr, a prvi na listi želja kluba sa „Old traforda“ je holandski fudbaler, koji briljira u Bešiktašu.

„Posle naše utakmice sa Kasimpašom u Superligi Turske pojavile su se informacije da će Veghorst da napusti Bešiktaš. Netačna je informacija da u ugovoru našeg fudbalera postoji izlazna klauzula od 2,5 miliona evra u slučaju ponude iz Premijer lige. Netačna je i vest da će igrač da napusti naš tim u utorak. Veghorst je u potpunosti posvećen Bešiktašu. U slučaju da dođe do promena statusa našeg igrača javnost će biti obaveštena“, navodi se u saopštenju Bešiktaša.

Britanski mediji navode da će pregovori između predstavnika Mančester junajteda, Barnlija i Bešiktaša biti nastavljeni narednih dana.

Veghorst je pre Barnlija igrao za Volfsburg, AZ, Herakles i Emen. On je za reprezentaciju Holandije postigao pet golova na 18 utakmica.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.