U trendu

Bogdanović: Obradović košarku shvata jako ozbiljno

ATLANTA – Srpski reprezentativac i košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović izjavio je danas da je Željko Obradović mnogo uticao na njegovu NBA karijeru.

„Najvažnija stvar sa Željkom je njegova mogućnost da se motiviše, da radi i napreduje dalje, da radi na pripremi svake utakmice i takmiči se za svaku pobedu. Kod njega ne dolaziš samo da bi trenirao i igrao. Ima mnogo, mnogo rada, baš su teški treninzi kod njega. Jako je uticao na moju karijeru U NBA ligi nemaš vremena za toliki rad, već napreduješ iz utakmice u utakmicu, analiziraš ih, u hodu možeš da radiš na svojim kretnjama i šutu. Ipak, nastavio sam da gajim Željkov duh rada u NBA“, izjavio je Bogdanović za agenciju EFE.

Dodao je da bi Obradović mogao da bude trener neke ekipe u NBA ligi.

„Zna mnogo košarke. Ali, moram da vam priznam nešto, rekao mi je da ne bi mogao da izdrži tolike pauze zbog tajm-auta, šoua, zabavnog programa. On košarku shvata jako ozbiljno. Možda i previše ozbiljno. Takav je i poštujem ga jako zbog toga. Kada gledam sa strane, ne vidim nijedan razlog zašto ne bi došao. Njegovo shvatanje košarke i sporta je drugačije od onoga kako ljudi gledaju ovde“, zaključio je Bogdanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar