U trendu

Bogdanović odličan u pobedi Atlante, Denver bolji od Klipersa

Košarkaši Atlante pobedili su prošle noći u gostima ekipu San Antonija posle dva produžetka sa 134:129 i tako prekinuli niz od dva uzastopna poraza u NBA ligi, a trijumfe su upisali i Denver i Majami.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je bio jedan od zapaženijih u redovima Atlante pošto je meč završio sa 28 poena, uz sjajan šut iz igre (4/5 za tri i 8/12 za dva poena). On je na to dodao po pet skokova i asistencija, kao i dve blokade i jednu ukradenu loptu.

Po 28 poena za pobednički tim postigli su i Klint Kapela i Tre Jang. Kapela je upisao i 17 skokova, dok je Jang imao 12 asistencija.

U redovima San Antonija najefikasniji je bio Demar Derozan sa 36 poena, dok je Derik Vajt ubacio 29 poena, uz rekordnih sedam trojki.

Košarkaši Denvera upisali su četvrtu uzastopnu, a ukupuno 30. pobedu u sezoni, pošto su u slavili u gostima protiv Los Andjeles Klipersa sa 101:94.

Nagetse je do pobede vodio Džamal Marej sa 23 poena, Majkl Porter je dodao 20, a Vil Barton Barton 19 poena.

Srpski centar Nikola Jokić imao je slabije veče, nije stigao do dvocifrenog učinka sve dok nije pogodio trojku na nešto više od pet minuta pre kraja meča. Na kraju, utakmicu je završio sa 14 poena, sedam skokova i isto toliko asistencija.

Kavaj Lenard je predvodio Kliperse sa 24 poena i 12 skokova, dok je Pol Džordž postigao 17 poena.

Košarkaši Majamija pobedili su na svom terenu Golden Stejt sa 116:109 za 25. trijumf u sezoni.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džimi Batler sa 22 poena, poen manje ubacio je Dankan Robinson, dok je Tajler Hiro postigao 20.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je na terenu proveo 17 minuta i za to vreme je zabeležio osam poena, dva skoka i jednu ukradenu loptu, dok je Viktor Oladipo u debiju za Majami upisao šest poena, pet asistencija i tri skoka.

Kod Voriorsa je najbolji bio Stef Kari sa 36 poena, Endru Vigins je dodao 23, a Drajmond Grin 16 poena uz deset skokova.

Orlando je posle produžetka pobedio Nju Orleans sa 115:110, Bruklin je bio siguran protiv Šarlota i slavio sa 111:89, Detroit je bio bolji od Vašingtona sa 120:91, dok je Filadelfija pobedila Klivlend sa 114:94.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar