U trendu

Božović: I ove sezone mnogo toga van terena protiv Zvezde

Bivši trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović posetio je danas svoj nekadašnji klub, koji je napustio pred kraj prošle sezone.

„Zvezda je moja kuća, to je valjda svima jasno. Iskoristio sam konačno slobodne dane da svratim do kluba. Uživam u Zvezdinim igrama ove jeseni i na ovaj način sam hteo da pružim podršku stručnom štabu i igračima jer ovo što uspevaju je zaista fenomenalno. Nadam se da tako misle i zvezdaši i da će podržati ekipu i u prvenstvu“, rekao je Božović za sajt Zvezde.

Božović je otišao iz Zvezde pošto nije uspeo da odbrani titulu prošle sezone, a u medjuvremenu je preuzeo ruski klub Arsenal iz Tule.

On je iskoristio pauzu u prvenstvu Rusije da dodje na stadion „Rajko Mitić“, gde su ga dočekali počasni predsednik Dragan Džajić, predsednik Svetozar Mijailović i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Miodrag Božović je naveo da „vidi da je i ove sezone mnogo toga van terena protiv Zvezde“.

„Čitam danas da se nudi da Zvezda bira svakog sudiju. To je isto kao kada šibicar na ulici normalnom prolazniku da da odabere šibicu ispod koje je kuglica. A, sve nameštene“, kazao je Božović.

Zvezda ove sezone pod vodjstvom trenera Vladana Milojevića beleži odlične rezultate. Prva je u srpskom prvenstvu, a ima i priliku da „prezimi“ u Evropi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.