U trendu

Britanac koji je eliminisao Novaka se pravda: Samo sam se Ε‘alio

Danijel Evans, teniser koji je eliminisao Novaka Đokovića sa turnira u Monte Karlu, rekao je da se őalio kada je posle pobede nad prvim reketom sveta izjavio da ga je Novak iznervirao pre meča, te je zbog toga bio dodatno motivisan na terenu.

Britanac, koji nije uspeo da se plasira u finale Monte Karla, izjavio je posle pobede nad ĐokovićemΒ da je dobioΒ dodatnu snaguΒ pre starta tog meča jer je dugo čekao u svlačionici da izaΔ‘e na teren.

β€žΔoković me je naterao da čekam za početak meča i da ostanem duΕΎe u svlačionici. To me je iznerviralo i dalo mi dodatnu energijuβ€œ, istakao jeΒ Evans.

Dan kasnije Evans je dobio pitanje koliko je dugo čekao Novaka i da li je zaista to uticalo na njegovu motivaciju, na őta je on odgovorio:

β€žNe, to je bila samo Ε‘ala. Stvarno ne, meč je ubrzo posle toga počeo. Istina je da sam malo čekao, ali nije bilo niΕ‘ta straΕ‘noβ€œ, rekao je Evans i dodao:

β€žTako da ne, to je bila samo Ε‘ala sa Timom ili Amazonomβ€œ.

Prva izjava Britanca, koji je godinu dana bio suspendovan zbog pozitivnog doping testa, odnosno činjenice da je konzumirao kokain, malo je bacila senku na njegovu pobedu, ali se iskusno β€žiőčupaoβ€œ rekavΕ‘i se da je u pitanju bila Ε‘ala.

Evans je svoj pohod u Monte Karlu zavrőio u polufinalu u kom ga je Stefanos Cicipas rutinski pobedio u dva seta. Cicipas će u velikom finalu igrati protiv Rusa Andreja Rubljova.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.