U trendu

Britanski navijač koji je „vršio veliku nuždu“ na stadionu objasnio sve: „Popio sam par piva, pojeo čokoladice i…“

Ime mu je Kalum Moson i ima samo 17 godina. To je onaj klinac koji je navodno obavio veliku nuždu tokom utakmice Sanderlenda.

Moson se, naravno, ne seća incidenta, a za to ima i razlog. Iako ima samo 17 godina, problema sa konzumacijom većih količina alkohola nema.

– Popio sam 12 piva, šest ‘cidera’, a pojeo sam i dve čokoladice – rekao je mladi navijač Sanderlenda.

Ta kombinacija pića i poslastice poterale su ga u WC, samo što je on pomislio da se šolja nalazi na njegovom mestu. Skinuo je pantalone i krenuo.

– Počeo sam da pijem još kod kuće, a onda sam se našao sa prijateljima u pabu i nastavio sa pivom. Kad sam došao na stadion, nisam popio ni kap alkohola. Znam samo da sam došao do svog mesta, a sledeće što se sećam da sam sedeo u nekakvom pritvoru na stadionu – ispričao je Moson.

Do 23 sata nije uopšte znao šta se događa, a onda mu je prijatelj rekao da je zvezda društvenih mreža.

– Cela priča bila je na Fejsbuku, a čak je i Gari Lineker stavio objavu na Tviteru. Zaista mi je žao zbog svega što se dogodilo – kaže Moson, koji ipak poručuje da nije obavio veliku nuždu.

– Ne mogu toga da se setim, ali znam da nisam – istakao je Moson, a i policija je potvrdila da nije došlo do velike nužde.

Moson se sad boji za svoj posao u jednoj firmi.

– Suspendovan sam, verujem da ću dobiti i otkaz. Samo se nadam da ću nakon svega naći novog poslodavca – kaže Moson.

Na mobilni telefon gotovo svakog minuta dobije nekoliko ružnih poruka.

– Takve stvari zaista nisu potrebne. Ljudi misle da me uopšte nije briga, ali zaista se osećam postiđeno zbog incidenta. Važno mi je samo da se ne šire laži – rekao je mladi navijač.

Obećao je da će od sad biti dobar i da na stadionu više neće praviti probleme.

– Zaista nisam takav tip, u budućnosti ću pripaziti šta pijem. Nadam se da me klub neće kazniti oduzimanjem godišnje ulaznice jer bi me to pogodilo – kaže Moson, prenose britanski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar