U trendu

Bukari: Moramo brzo da zaboravimo poraz od Monaka

BEOGRAD – Vezni fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari izjavio je da igrači „crveno-belih“ moraju što pre da zaborave meč protiv Monaka i da se okrenu narednoj utakmici.

Crvena zvezda je sinoć na svom terenu poražena od Monaka (1:0) u prvom meču grupe H Lige Evropa.

„Mislim da ova utakmica nije bila naša. U prvom poluvremenu smo kontrolisali meč, mogli smo da postignemo jedan ili dva gola, nismo uspeli u tome. Utakmica je bila zaista dobra, nije se završilo onako kako smo želeli, ali to je fudbal. Brzo moramo da zaboravimo ovaj meč i da se okrenemo sledećoj utakmici“, istakao je Bukari, a prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

On je istakao da mu je žao što nije postigao gol protiv Monaka.

„To je moj posao, moram uvek da budem na visini zadatka na terenu. Nisam uspeo da postignem gol ili upišem asistenciju, žao mi je zbog toga. Moram da nastavim vredno da radim i da se borim zbog naših navijaca. Ponavljam da je to moj posao i kada sam na terenu moram da trčim i borim se za ekipu“, dodao je fudbaler Crvene zvezde.

Crvena zvezda će u narednom kolu Lige Evrope gostovati turskom Trabzonu, koji je na startu takmičenja poražen u Budimpešti od Ferencvaroša (3:2).

„Navijači nas motivišu da damo i više od svog maksimuma. Neverovatni su. Ovo je samo početak, prva utakmica u LE, moramo da nastavimo vredno da radimo, naravno pre svega da se odmorimo, a zatim da radimo na našim greškama. Imamo još pet utakmica u LE, ne preostaje nam ništa nego da se fokusiramo na sledeći meč, da razmišljamo o našim greškama i učimo iz njih“, zaključio je Bukari.

Crvena zvezda će u nedelju gostovati Novom Pazaru u 11. kolu Superlige Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.