U trendu

Burna romansa tenisera i 18+zvezde: Ona ga prijavila policiji, on je moli za oproštaj

Nakon što je australijska influenserka i zvezda sajta OnlyFans Vanesa Sojera Džoli objavila snimak na kom se vidi kako njen dečko Bernard Tomić lomi laptop i zapretila da će objaviti njihov kućni snimak, australijski teniser hrvatskih korena odgovorio joj je bahato.

„Vanesa misli da će me pogoditi ako objavi naše snimke na OnlyFansu. Pričekajte da ponovo prebrojim svoje milione“, napisao je Tomić na Insta Storyju i dodao emotikon koji zeva.

Ali, samo par sati kasnije je promenio ploču pa se obratio svojoj dragoj s molbom da se pomire.

„Nije trebalo da lomim njene stvari, ne znam šta mi je bilo. Ego mi je veliki, ali smanjiću ga zbog tebe. Oprosti mi, ženo. Molim te da popravimo stvari, volim te“, napisao je u sledećem Storyju uz zajedničku fotografiju sa plaže.

Tomić i njegova atraktivna devojka borave već neko vreme u Split, gde se on priprema i trenira, a Vanesa ga je prijavila policiji u Splitu jer joj je navodno razbio dva mobilna telefona i dva laptopa. Iz njihovog apartmana u jednom splitskom hotelu često je poslednjih dana dopirala svađa i čulo se kako mu ona prigovara „gde je to doveo“, piše Slobodna Dalmacija.

Vanesa za sada nije javno reagovala na njegove objave.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar