U trendu

Ceo svet u šoku: Kristijano Ronaldo plaća Georgini da bude s njim

Život Georgine Rodrigez veoma se promenio otkako je 2016. godine upoznala Kristijana Ronalda.

Ova 26-godišnjakinja, rođena gradiću udaljenom 450 kilometara od Madrida, dotad nije mogla ni da sanja u kakvom će luksuzu jednog dana živeti, jer nije odrasla u bogatstvu već je do najranije mladosti sama zarađivala za život. Najpre kao konobarica, da bi po preseljenju u Bristol u zamenu za dom i hranu služila kao pomoćnica u kući i dadilja. Po povratku u Madrid zaposlila se kao prodavačica u Gučijevoj prodavnici, a gdje je, voljom prsta sudbine, upoznala tada već planetarno popularnog fudbalera.

Priča kaže da je to bila ljubav na prvi pogled, a da su Pepeljuga i njen devet godina stariji portugalski princ veoma su se zavoleli, o čemu svedoči podatak da su za četiri godine veze dobili troje dece – ćerku Alanu Martinu koju je rodila Georgina i blizance Matea Ronalda i Evu Mariju,, koje je rodila surogat majka.

Međutim, ceo svet je ostao u šoku kada je list „Gazeta delo Sport“ objavio da Kristijano svojoj nevenčanoj supruzi Georgini plaća mesečni dohodak.

Uz objašnjenje da se na taj način Portugalac „odužuje“ životnoj saputnici za provođenje vremena uglavnom kod kuće i čuvanje dece, sa akcentom na tome da je Georgina kao majka i Ronaldovim blizancima.

Ubrzo se u celu priču uključio i engleski tabloid „San“ koji je za razliku od „Gazete“ (naveli su sumu između 50.000 i 100.000 evra) bio tačan i pisao kako Ronaldo Georgini daje dohodak od 80.000 evra svakog meseca.

To fudbaleru ne predstavlja neki naročit trošak, jer, prema pisanju France Footballa, Ronaldo dnevno zarađuje, nismo se zabunili čak 239 hiljada evra!

„Gazeta“ je u istom tekstu još navela da za život u Italiji Georgina Rodrigez zarađuje na još nekoliko popularnih načina, otkrili su da za reklamnu fotografiju na društvenoj mreži Instagram dobija 8.000 evra, a da za intervju traži čak 100.000 evra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)