U trendu

Cicipas iskopirao čuveni potez Đokovića, navijači ga prozivaju (video)

Stefanos Cicipas trebalo je da odigra meč drugog kola protiv Ilje Ivaške, ali je meč prekinut zbog kiše.

Ipak i to je bilo dovoljno da grčki teniser postane hit na internetu. Kada je počela kiša uzeo je kišobran u ruke i tako od padavina zaštitio jednu devojčicu koja skuplja lopte.

Ovaj trenutak je objavio i turnir u Barseloni, a u komentarima je bilo mnogo onih koji su tvrdili da je iskopirao potez koji je godinama ranije izveo Novak Đoković.

Pisali su da je naučio tu lekciju od najboljih, a onda je prikazan trenutak kada je Novak držao kišobran pored jednog dečaka na Rolan Garosu.

„Kada sam video Đokovića da prilazi stolici, dotrčao sam da mu dodam kišobran, ali nisam ni sanjao šta će se desiti. Novak je otvorio kišobran i rekao mi da sednem pored njega. Nisam verovao svojim očima. Mislim sam da takve stvari ne smeju da se rade na zvaničnim mečevima“, rekao je Malo Boteroa, dečak kom je Novak držao kišobran te 2014. godine.

Zatim je nastavio.

„Đoković je video da sam iznenađen i odmah je počeo da razgovara sa mnom. Pitao me je koliko imam godina, gde živim, koliko dugo treniram tenis, a zatim mi ponudio flašicu vode. Bio sam van sebe! Nije mala stvar pričati sa svojim idolom i jednim od najboljih tenisera današnjice“, rekao je tada 14-godišnji dečak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.