U trendu

Crvena zvezda organizuje dečiji kutak na stadionu uoči meča sa Novim Pazarom

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je organizovao dečiji kutak na stadionu „Rajko Mitić“ u nedelju, 12. marta uoči meča 26. kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara.

Crvena zvezda podseća da će „crveno-beli na meču sa Novim Pazarom obeležiti 78. rođendan kluba.

„Mališani će od 14 časova imati priliku da uživaju u dečijem kutku. U promenoaru koji se nalazi kod Red Star šopa će biti organizovana zabava za najmlađe. Deca, koja u pratnji roditelja budu posetila Marakanu, u nedelju će moći da se druže sa animatorima, koji su spremili specijalan program za najiskreniju publiku našeg kluba“, navode iz Crvene zvezde.

Crvena zvezda ističe da će utakmica sa Novim Pazarom početi u 16 sati.

„Mališani će imati priliku da iskažu kreativnost i na njima svojstven način izrade čestitke za Zvezdin rođendan, a klubu požele ono što bi najviše voleli da vide u narednom periodu od naših prvotimaca. Pored toga kako to običaj i nalaže, s obzirom da Crvena zvezda slavi 78. rođendan, slavlje će uveličati i prava zvezdaška torta. Kako bi dečiji kutak u potpunosti ispunio očekivanja mališana, od 14 časova će biti moguće i iscrtavanje lica, te će tako najmlađi zvezdaši moći da se u potpunosti pripreme za utakmicu protiv Novog Pazara“, zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Crvena zvezda je na kraju podsetila da je ulaz na meč sa Novim Pazarom besplatan za sve navijače.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.