U trendu

Crvena zvezda priprema iznenađenje za navijače na meču sa ekipom Mladosti

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je pripremio iznenađenje za navijače na utakmici 28. kola Superlige Srbije protiv Mladosti iz Novog Sada, koja će biti odigrana u subotu od 18 sati na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu.

„U prethodnom periodu smo na mečevima uočili veliki broj panoa, sa sjajnim crtežima i ispisima. Upravo zbog toga smo odlučili da motivišemo sve navijače našeg kluba da za utakmicu sa ekipom Mladosti pripreme kreativne radove, na kojima će se nalaziti crteži ili poruke koje su upućene crveno-belima“, saopšteno je iz Crvene zvezde.

Navijači Crvene zvezde, koji na utakmicu ponesu pano sa „crveno-belim“ motivima će po ulasku na stadion dobiti broj, navodi beogradski klub.

„Pobednika ćemo proglasiti tokom drugog poluvremena kada će spiker pročitati broj koji je pobedio, a ujedno će se pojaviti i na semaforu. Po završetku utakmice, vlasnik najkreativnijeg i najoriginalnijeg rada će biti nagrađen upoznavanjem sa Zvezdinim igračima“, zaključuje se u saopštenju.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 73 boda.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.