U trendu

Ćurčić nije više selektor Srbije, otišao i Milošević

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovoljan Ćurčić napustiće klupu nacionalnog tima.

Kako se navodi, Ćurčić i Fudbalski savez Srbije sporazumno su raskinuli ugovor i reprezentacija će dobiti novog stručnjaka za tri prijateljske utakmice koje se igraju krajem maja i početkom juna.

Srbija 25. maja igra sa Kiprom u Užicu, šest dana kasnije u Novom Sadu sa Izraelom, a potom se 5. juna sastaje sa Rusijom u Monaku.

Nedavno se spekulisalo da bi Ćurčićev naslednik mogao da bude Slavoljub Muslin, ali je potpredsednik FSS Savo Milošević demantovao da će doći do bilo kakve promene na klupi.

Ćurčić je selektor Srbije od novembra 2014. godine, kada je došao umesto Dika Advokata.

FSS: Razlaz sa Ćurčićem, odlazi i Milošević

Fudbalski savez Srbije potvrdio je danas da je sporazumno raskinuo saradnju sa selektorom Radovanom Ćurčićem.

„FS Srbije se Radovanu Ćurčiću zahvaljuje na svemu urađenom u prethodnom periodu, kako u mladoj tako i u „A“ reprezentaciji naše zemlje, želeći mu mnogo uspeha u daljoj karijeri“, piše u saopštenju na zvaničnom sajtu FSS.

Istovremeno na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja, Savo Milošević podneo je ostavku na mesto direktora „A“ reprezentacije Srbije.

Takođe, članovi Odbora za hitna pitanja FSS zatražili su od disciplinskog inspektora FSS da razmotri pokretanje postupka za eventualno ublažavanje disciplinske mere koja je izrečena FK Crvena zvezda, u vidu tri utakmice igranja kao domaćin bez prisustva publike.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.