U trendu

Da l’ je moguće: Ulaznice za Federerov oproštajni meč prodaju se za neverovatnu cifru

Lejver kup koji se održava narednog vikenda u Londonu biće mesto na kojem će Rodžer Federer, po mnogima jedan do najvećih teniser u istoriji tog sporta, poslednji put istrčati na teren. Švajcarac će izaći pred publiku, ali ne kako bi sakupio ATP bodove nego u egzibiciji sa drugim top teniserima sveta.

Biće to meč u kojem će rekete ukrstiti reprezentacije Evrope i ostatka sveta. I premda će doći Đoković, Nadal, Cicipas, Rud, Mari, Ože-Alijasim, Fric, Švarcman, De Minorr, Tijafo, Sok i kao treneri Bjirn Borg, Tomas Enkvost kao i Džon i Patrik Mekinro, Federer će sigurno pokupiti svu pažnju.

Lejver kup nije do sada privlačilo mnogo pažnje, skoro svake godine mogli ste bez problema da nabavite ulaznice, čak su i cene bile prihvatljive. Na primer, ulaznice su bile oko 30 evra, one najjeftinije, pa do 460 evra, koliko su stajale najskuplje. Ali kad je Federer objavio da će ovogodišnji Kup biti njegovo poslednje takmičenje, cene ulaznica su skočile u nebesa.

Tako se na društvenim mrežama i stranicama specijalizovanim za prodaju ulaznica za sportske priredbe, „papirić“ za poslednji meč Federera prodaje za 80.000 evra. Naravno, govorimo o elitnim mestima u svečanim ložama, u kojima će želeti da sednu svi koji nešto znače u svetu sporta, ali i šou biznisa.

Neće se štedeti kako bi se Rodžera Federera videlo poslednji put, to će biti fotografije koje će obilaziti svet, a naravno da u takvim situacijama ima i jako puno onih koji ne dolaze da vide već da budu viđeni. Takvi imaju 80.000 evra i skoro sigurno će platiti…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.