U trendu

Dani Alveš pod istragom zbog optužbi za seksualni napad u Barseloni

BARSELONA – Brazilski fudbaler Dani Alveš nalazi se pod istragom zbog optužbi za seksualni napad na jednu ženu u noćnom klubu u Španiji u decembru prošle godine, objavio je danas Vrhovni sud u Barseloni, prenosi „Hina“.

Brazilski fudbaler je ranije demantovao sve optužbe. U saopštenju suda se ističe da je otvoren postupak „zbog prijave koju je podnela žena za navodni seksualni napad, koji se dogodio u noćnom klubu u Barseloni u decembru prošle godine“.

U saopštenju se ne navodi da se radi o Alvešu, ali je portparolka suda potvrdila Rojtersu da je brazilski fudbaler predmet istrage. Ona je izjavila da je ceo slučaj u fazi istrage, ali je dodala da sud nema više informacija.

Španski mediji su ranije objavili da je jedna žena optužila Alveša da ju je dirao na neprimeren način i bez njenog pristanka, dok je bila sa prijateljima u jednom noćnom klubu krajem decembra prošle godine. Alvešov portparol je rekao da brazilski fudbaler „odlučno poriče“ sve optužbe.

On se trenutno nalazi u Meksiku gde igra za Pumas, a nedavno je nastupao sa selekcijom Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Alveš (39) je ranije igrao za Barselonu, Sao Pulo, PSŽ, Juventus, Sevilju i Bahiju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar