U trendu

Davidovac i Ivanović: Očekujemo dobar meč protiv CSKA

BEOGRAD – Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac smatra da je CSKA i ove sezone jedan od favorita za titulu prvaka Evrope i da će njegov tim imati težak zadatak u Moskvi.

Posle pobede protiv Žalgirisa, crveno-beli sutra od 19 sati gostuju ekipi CSKA u Moskvi u četvrtom kolu Evrolige.

„CSKA je u ovom trenutku možda i najbolja ekipa u Evropi. Teska utakmica, ali daćemo sve od sebe da pokušamo da ih pobedimo. Posle pobede protiv Žalgirisa idemo u Moskvu raspoloženi i očekujem dobru utakmicu“, rekao je Davidovac novinarima pred put u Moskvu.

Težak je raspored kada je duplo kolo u Evroligi, ali smo navikli na to, spremni smo, dodaje.

„Imamo problema sa povredama ove sezone, ali trudimo se da mi zdravi to nadomestimo. Ja se dobro osećam, vratio sam se posle dužeg odsustva. Biće nam mnogo lakše kad se vrate svi povređeni igrači“, zaključio je Davidovac.

Bek Nikola Ivanović istakao je da je ekipa odigrala vrlo kvalitetno protiv Žalgirisa i da je to dobra uvertira pred duel u Moskvi.

„Ono što je ključno protiv CSKA je da imamo kontinuitet u igri bez obzira na krajni ishod meča. Treba u oba pravca da drrzimo nivo. Svaka pobeda mnogo znači, pogotovo ako je ostvarena u Evroligi i to je veliki plus pred gostovanje u Moskvi. Ono što želim je da nađem pravi ritam u igri, daću sve od sebe da ekipa igra dobro i pobeđuje. Uprkos povredama ekipa igra dobro jer svaki igrač daje sve od sebe, čak i ako ne igra na svojoj poziciji“, poručio je Ivanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar