U trendu

Debakl Mekregora, brutalno nokautiran u 2. rundi (video)

Na povratku u oktagon, prvi put posle godinu dana, irski borac Konor Mekgregor doživeo je težak poraz, pošto ga je Amerikanac Dastin Porije pobedio tehničkim nokautom u drugoj rundi i revanširao mu se za poraz iz 2014. godine.

Na velikom spektaklu UFC 257 u Abu Dabiju, glavna borba večeri bila je između Irca Mekgregora i Amerikanca Porijea, a završena je pobedom Porijea posle dva minuta i 32 sekunde borbe u drugoj rundi.

U prvoj rundi Mekgregor je bio agresivniji, konkretniji, ali je i Dastin imao dobre poteze poput rušenja ili tranzicije u klinču.

Međutim, u drugoj je Konor počeo mnogo da promašuje, ali ne i Dastin, koji ga je u finišu druge runde pogodio moćnim krošeom i nastavio da ga udara dok sudija nije prekinuo borbu.

Irac je nakon borbe za svoj poraz okrivio neaktivnost i poručio da će se vratiti.

– Teško je prevladati neaktivnost tokom dužih vremenskih razdoblja. Kikovi u noge su bili dobri. Taj udarac u list bio je jako dobar. Noga je bila mrtva. Jednostavno se nisam osećao dovoljno prijatno. To vam je neaktivnost. Ali Dastin je strašan borac. Vratiću se – rekao je Mekgregor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.