U trendu

Đerona: Do 3 ujutru smo analizirali utakmicu protiv Katara

KATOVICE – Selektor muΕ‘ke rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona izjavio je da reprezentacije Norvečke, Argentine i Holandije, sa kojima Δ‡e Srbija imati duele u drugoj fazi Svetskog prvenstva, igraju svaka zasebno poseban stil rukometa.

„BiΔ‡e jako teΕ‘ko jer su sve tri ekipe potpuno drugačijeg stila rukometa, NorveΕ‘ka sa zvezdama poput Sagosena prvi je i najveΔ‡i test“, izjavio Đerona za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Utakmica izmeΔ‘u Srbije i NorveΕ‘ke igra se sutra od 20.30 časova.

„Veliki broj talentovanih igrača u taboru NorveΕ‘ke takoΔ‘e predstavlja opasnost, ali spremiΔ‡emo se Ε‘to bolje i dati sve od sebe da uz dodatne prepravke u odbrani i uz raznovrsan napad koji nas je krasio u prvim utakmicama doΔ‘emo do ΕΎeljenog rezultata. Do tri ujutru smo analizirali utakmicu protiv Katara jer iako je veΔ‡ arhivirana i druge ekipe gledaju naΕ‘ video, moramo da vidimo propuste koje oni mogu da primete i da pokuΕ‘amo to da ispravimo jer Δ‡e nas sigurno napadati u tom segmentuβ€œ, izjavio je Đerona.

Levi bek reprezentacije Srbije UroΕ‘ BorzaΕ‘ rekao je da NorveΕ‘ka najviΕ‘e preti preko bekova.

β€žNajopasniji su na bekovskoj liniji, ali imaju odlična krila i odličnog golmana, tako da nam neΔ‡e biti ni malo lak posao. Poslednjih nekoliko godina nisu osvajali medalje, ali su uvek bili u samom vrhu. Smatram da jedino ako damo naΕ‘ maksimum, moΕΎemo da doΔ‘emo do pobedeβ€œ, zaključio je BorzaΕ‘.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.