U trendu

Đorđe Đoković: Novak je slobodan, već bio na terenu

BEOGRAD – Novak Đoković je slobodan, on je već bio danas na terenu, nakon što je pušten na slobodu, izjavio je brat srpskog tenisera Đorđe Đoković.

„Novak je konačno oslobođen. Na slobodi je“, rekao je Đorđe Đoković je na konferenciji za novinare nakon odluke australijskog suda da poništi odluku federalne vlade o ukidanju vize i deportaciji Đokovića.

On je zahvalio ljudima širom sveta, koji su organizovali skupove u znak podrške Đokoviću, kao i pravnom sistemu Australije i sudiji Entoniju Keliju, koji je presudio u korist srpskog tenisera.

„Pravda i istina su izašli na videlo“, ocenio je Đoković i zahvalio na korektnom suđenju.

„Ovaj slučaj je gledao ceo svet“, istakao je on.

On je rekao da je Đokovićima kao porodici izuzetno izazovno i teško jer su subjektivni i emotivni, jer je u pitanju njihov Novak.

„Jako je teško da branimo i da stojimo iza Novaka, a da ne uvredimo nikoga. Mi smo uradili sve što je u našoj moći“, rekao je Đorđe Đoković.

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, ocenio je da su pobedili pravo i pravda.

Majka Dijana Đoković zahvalla je svima koji su podržali Đokovića.

„Ovo je najveća pobeda Novaka u karijeri, veća od svih grem slemova“, navela je Dijana Đoković.

Stric Goran zahvalio je na podršci svima tokom prothodnih dana i rekao da se nada da će Đoković uspeti da se spremi za Australijan open i da će osvojiti 10. titulu na tom turniru, rekordnu 21. gren slem titulu u karijeri.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.