U trendu

Dnevnik: Oduzet klupski autobus, konfiskovana i teretana FK Vojvodina zbog dugova

Izvršitelji su zbog dugovanja zaplenili klupski autobus i odneli rekvizite iz teretane Fudbalskog kluba Vojvodina, piše danas novosadski Dnevnik.

„Fudbalski klub Vojvodina trenutno preživljava izuzetno težak period, jedan od najtežih u 103 godine dugoj istoriji. Izvršitelji sve češće dolaze pa je jasno da je Vojvodina u ogromnoj finansijskoj dubiozi, procenjenoj na oko sedam i po miliona evra. Kada je novosadski klub u pitanju, nažalost, to je ogroman novac. Za razliku od velikih klubova iz glavnog grada, čiji su dugovi mnogo veći, Voša decenijama nije miljenik države“, naveo je Dnevnik.

Bivši finansijer kluba i predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković, koji je podneo ostavku nakon poraza Vojvodine u Novom Sadu od Spartaka od 0:5, nedavno je izjavio da je zbog brojnih neplaćenih računa, sva imovina kluba popisana.

„Vojvodini niko ništa ne daje, za razliku od Partizana i Zvezde. Pogledajte koliko novca Zvezda godišnje dobije od države. A Vojvodina je došla u takvu situaciju da strepimo da li će nam uzeti klupski autobus. Naime, nije plaćena popravka krova autobusa, oni koji su ga popravljali su tužili klub i dobili spor“, rekao je tada Vuković.

Prema rečima predsednika Skupštine kluba Milana Davidova, zasedanje najvišeg klupskog tela održaće se u petak, 8. septembra.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar