U trendu

Đoković: Svež sam i radujem se nastupu na Olimpijskim igrama

Novak Đoković srećan zbog povratka na teren na turniru u Torontu i raduje se nastupu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, prenosi RTS.

„Bio sam uzbuđen zbog povratka na teren. Imao sam malo više vremena, pošto od 2009. godine nisam ispadao tako rano na grend slemu, u prvoj nedelji. Imao sam više vremena da se odmorim, da vreme provedem kvalitetno sa porodicom, da odmorim i mozak i telo od tenisa, rasporeda, putovanja… Tako da sam dobio svežinu koju pokušavam da iskoristim u Torontu“, rekao je Đoković.

Najbolji teniser sveta će po treći put učestvovati na Olimpijskim igrama, koje za nekoliko dana počinju u Rio de Žaneiru.

„Olimpijske igre su najveći sportski događaj u istoriji sporta. Jedinstveno iskustvo je samo biti deo toga, a da ne pričamo o osvajanju medalja. Imao sam privilegiju i zadovoljstvo da učestvujem u Pekingu i Londonu, i zaista je nezaboravno iskustvo i možda jedina prilika, bar za nas tenisere, da u četiri godine vidimo na jednom mestu najbolje sportiste na svetu i da provodimo vreme sa sportistima na koje se i sami ugledamo“, rekao je Đoković.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.