U trendu

Doveo ga do ivice suza: Vavrinka isprozivao Federera pred publikom (video)

Pobedom u finalu Indijan Velsa, Federer je postao najstariji osvajač nekog ATP Masters 1000 turnira, nadmašivši dosadašnji rekord Amerikanca Andrea Agasija za godinu i četiri meseca.

Osim po sjajnom tenisu i rušenju rekorda, teniski svet će finale turnira zapamtiti i po emotivnom govoru Stanislasa Vavrinke. Švajcarac je bio emotivno potpuno slomljen.

„Oprostite, jednostavno sam umoran nakon ovih deset dana, oprostite“, rekao je Vavrinka i obratio se velikom prijatelju:

„Želeo bih da čestitam Rodžeru…“, rekao je Vavrinka sa suzama u očima pa se, videvši nasmejanog pobednika okrenuo Federeru i rekao: ‘On se smeje. On je ser***, ali to je u redu“, izjavio je Švajcarac i izazvao oduševljenje na stadionu.

https://www.youtube.com/watch?v=lSqqGvknGD0

„Izgubio sam neke teške mečeve protiv tebe, ali kad si igrao finale Australijan Opena ja sam bio tvoj najveći navijač. Čestitke na velikom povratku i čestitke za današnji meč. Svako ko voli da gleda tenis, voli da gleda upravo tvoje mečeve, i zato je dobro videti te na tom nivou, nadamo se još puno godina“, rekao je Vavrinka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar