U trendu

Drulović: Protiv Metalca da započnemo pobedonosnu seriju

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je danas da veruje da će pobedom protiv Metalca u 16. kolu Superlige njegov tim početi seriju dobrih igara i rezultata.

„Izuzetno važna utakmica za nas, dobro poznajemo protivnika, biće odlični uslovi, očekujem dobar ambijent i jedino nas zanima pobeda u meču. Verujem da ćemo se vratiti u formu i igrati sve bolje“, rekao je Drulović na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je dodao da veoma respektuje ekipu Metalca.

„Metalac je odigrao dosta dobrih utakmica, posebno su opasni u prekidu i žele da se nadigravaju. Favoriti smo i to moramo da pokažemo na terenu protiv motivisanog rivala“.

Drulović je dodao da su se Brašanac i Jevtović oporavili od povreda, ali i da još uvek van terena Andrija Živković.

„Oni će danas trenirati sa ekipom, Abubakar još uvek nije fizički fit, ali igra utakmice. Problem je to što je Živković još povređen i videćemo kada će se vratiti. Nadam se da ću ceo tim imati uskoro na okupu“.

Drulović je izjavio da ga ne zanimaju priče o destabilizaciji Partizana jer je fokusiran samo na teren.

„Isključivo me zanima teren i ne bih komentarisao previše jer ne vidim sebe tu. Postoje ljudi iz kluba koji su zaduženi za takve stvari. Mene interesuju samo rezultati i igra ekipe“, zaključio je trener crno-belih.

Utakmica između Metalca i Partizana igra se u nedelju od 16 sati u Gornjem Milanovcu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar