U trendu

Duljaj: Fudbaleri Voždovca igraju dobar i kvalitetan fudbal, neće nam biti lako

BEOGRAD – Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas da očekuje težak meč protiv Voždovca u 29. kolu Superlige Srbije.

Iz Partizana je saopšteno da je klub u stalnom kontaktu sa Zajednicom Superlige Srbije i da očekuju konačnu odluku da li će utakmice 29. kola Superlige Srbije biti odigrane po planu zbog loših vremenskih uslova i snega koji pada širom zemlje.

„Crno-beli“ bi sutra od 16.30 časova trebalo da odigraju meč sa Voždovcem na stadionu u Humskoj.

Duljaj je najavio da se „crno-beli“ spremaju za sutrašnji meč.

„Voždovac igra dobar i kvalitetan fudbal. Imaju dobrih pojedinaca, igraju kvalitetno. Gledao sam dosta njihovih utakmica. Ja se ne opterećujem njima, već kako ćemo mi da izgledamo. Bez obzira što igrači pričaju da nemaju samopouzdanja, ja to na treningu ne vidim. Na treningu rade disciplinovano i na visokom nivou. Međutim, kada dođu utakmice, onda je i ulog veliki, samim tim je i veći pritisak. Videćemo kako će biti protiv Voždovca, ali je sigurno da neće biti lako. Pokušavam da utičem pričom na igrače. Bilo bi dobro da lociramo problem, jer bi ga lako rešili.“, rekao je Duljaj na konferenciji za medije uoči meča sa Voždovcem.

Trener Partizana se još jednom osvrnuo na poraz od Vojvodine (1:2) u prethodnom kolu Superlige Srbije.

„Primili smo naivno prvi gol, a i drugi. U fudbalu, kao i u životu ne postoje male stvari. Ima tu dosta stvari koje moraju da se isprave, a to je rad i samo rad. Nije dobro kada Partizan ne napravi šansu. Možete da igrate loše, ali ako ne stvarate šanse onda niste opasni po protivnički gol. Tek u finišu meča sa Vojvodinom smo stvorili neke šanse. Prva i svaka naredna utakmica je za nas najvažnija“, dodao je Duljaj i dodao da uči za živi sa pritiskom, jer daje sve od sebe na svim utakmicama.

On je rekao da Kristijan Belić, Andrija Pavlović i Hamidu Traore povređeni i da ne konkurišu za meč sa Voždovcem.

„Tražio sam od rukovodstva kluba da Fuseni Dijabate bude kažnjen kada se vrati. Ljudi iz kluba su u kontaktu sa njim. Svaki igrač u svom ugovoru mora da plati penale, ako ne ispoštuje svoje obaveze. Sa ovakvom situacijom se još nisam susreo. Veoma je teško da pričam o Dijabateu, jer želim da se usredsredim na igrače koji su trenutno ovde“, istakao je Duljaj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.