U trendu

Duško Ivanović: Sve se promenilo u drugom poluvremenu

BEOGRAD – Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je večeras da su „crveno-beli“ do pobede protiv Virtusa stigli dobrom igrom u drugom poluvremenu.

Crvena zvezda je ranije večeras na svom terenu pobedila Virtus 83:74 u meču 11. kola Evrolige.

„Prvo što sam tražio od igrača je bilo da od prvog momenta moramo da igramo čvrstvo protiv njih, jer oni igraju čvrsto i moramo da odgovorimo na taj način. Oni su nas iznenadili svojom čvrstinom i oni su uzeli inicijativu i oni su diktirali ritam utakmice. Sve se promenilo u drugom poluvremenu“, rekao je Ivanović na konferenciji za novinare.

Crvena zvezda je na ovom duelu igrala bez plejmejkera Nikole Ivanovića, koji se povredio pre nekoliko dana.

„Svi moraju da daju više da bismo bili na onom nivou na kojem smo bili s njim. I sledeće utakmice moraju još i drugi da podignu nivo. Stefan Marković je u svakom trenutku znao šta treba da radi. Bio je lider, pravi plejmejker na terenu“, istakao je trener Crvene zvezde.

„Crveno-beli“ su trijumfom protiv Virtusa ostvarili četvrtu uzastopnu pobedu u Evroligi. Zvezda ima pet trijumfa i šest poraza u Evroligi, a u narednom, 12. kolu gostovaće Partizanu, koji je sinoć posle produžetka poražen od Valensije 100:96.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.