U trendu

Duško Vujošević tužio Partizan!

Duško Vujoševićtužio je Partizan, ekskluzivno saznaje “Kurir”! Nekadašnji trener crno-belih i najtrofejniji stručnjak u istoriji tog kluba, kazao je da je pet godina odlagao ovaj potez i da više nije imao kud, pa se obratio BAT-u, arbitražnom sudu FIBA.

„Kada su ovi ljudi u Partizanu u pitanju, moje strpljenje nije beskrajno. Ono je samo beskrajno iscrpljeno. Sramota je Partizana, što novac krvavo zarađen, treba da naplaćujem ovako“, rekao je Vujošević na početku izjave za a potom dodao:

„Radi se o novcu koje je trebalo da dobijem za prethodne tri godine, od trenutka kada sam napustio Partizan. Dug je umanjen za sve kazne i telefonske račune, što iznosi oko 100.000 evra. Napravljen je reprogram duga prema meni, dogovirili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna. Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća. Međutim, iz kluba dve godine ni traga ni glasa. Niko da se javi, što, naravno, ne bi promenilo moju odluku. Te pare sam krvavo zaradio, očekujem, i sigurno ću ih naplatiti. Smatram da svaki čovek koji nije dobio novac od pre pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu, treba da ga potražuje“, poručio je Dule Vujošević.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar