U trendu

Energotehnika Južna Bačka novi generalni sponzor Vojvodine

NOVI SAD – Odbojkaški klub Vojvodina potpisao je danas sponzorski ugovor sa kompanijom „Energotehnika Južna Bačka“, saopštio je danas srpski šampion.

Ugovor o generalnom sponzorstvu potpisali su Neven Savić u ime kompanije Energotehnika Južna Bačka i Nikola Salatić u ime Odbojkaškog kluba Vojvodina.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što danas u ime kompanije prisustvujem potpisivanju ugovora i produžetku dugogodišnje veoma uspešne saradnje Energotehnike Južna Bačka i OK Vojvodina. Od 2017, otkad je kompanija uz klub, napravljeni su veliki uspesi, osvojeno je pet titula, jedan Kup Srbije, tri Superkupa, a Vojvodina je i tri puta bila učesnik grupne faze Lige šampiona. Bivši predsednik kluba, ujedno predsednik naše kompanije, Dragoljub Zbiljić, u velikoj meri je pomogao razvitak ove sportske priče. Potvrdili smo da je Energotehnika Južna Bačka pravi partner u razvijanju društvene odgovornosti. Nadamo se da ćemo u narednim godinama kroz uspehe privući još više mladih da se bave sportom, treniraju odbojku i šire odbojkaški brend iz Novog Sada. Takođe, rekonstruisane su prostorije, otvoren je centar za mlade igrače, sa kuhinjom, a od letos imamo i novi fitnes centar za trening i rehabilitaciju. Zahvaljujemo se ovim putem i drugim sponzorima koji učestvuju i podržavaju klub u svemu ovome. Uzdamo se u to da će predstojeća sezona biti čak i uspešnija od prethodnih, na čelu sa šefom stručnog štaba Slobodanom Boškanom i drugim profesionalcima i ekipom. Nadamo se da ćemo privući još više publike i da ćemo svi zajedno slaviti i radovati se novim uspesima. U ime kompanije i u lično ime želim Vojvodini puno trofeja“, istakao je Savić.

Na pitanje koje ime će klub nositi u narednim sezonama Spasić je odgovorio.

„Zvaće se upravo Vojvodina, bez dodatka u imenu. Smatramo da je Vojvodina veliki brend, kao što je to i Energotehnika Južna Bačka. Na ovaj način želimo da pružimo podršku i utičemo na to da klub bude još jači brend“.

Salatić se zahvalio Dragoljubu Zbiljiću i Nevenu Saviću.

„Energotehnika Južna Bačka je godinama unazad potvrđivala svojim delovanjem da je u vrhu lestvice društveno-odgovornih kompanija. Bila je sve vreme uz klub, od 2017, mnogo je pomogla da ostvarimo najbolje rezultate na terenu, ali i organizaciono. Stvarali smo ne samo u seniorskoj konkurenciji, nego i u mlađim kategorijama. Nastavićemo da pravimo igrače za naš klub i za reprezentaciju. U toj misiji naš novi generalni sponzor biće izuzetno važna karika i energija koja će se nas pokretati. Sigurni smo da će uspešni dugo ostati zajedno“, zaključio je Salatić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar