U trendu

Evra suspendovan do 30. juna naredne godine, Marsej ga otpustio

Francuski fudbaler Patris Evra suspendovan je do 30. juna naredne godine zbog šutiranja navijača, saopštila je danas Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (Uefa), a njegov dosadašnji klub ga je otpustio.

U saopštenju evropske kuće fudbala se navodi da „Evra neće moći da nastupa na utakmicama Uefe“, kao i da će morati da plati kaznu od 10.000 evra.

Olimpik iz Marseja je saopštio da je otpustio Evru zbog šutiranja navijača.

„Danas smo svi tužni. Pre svega Evra koji je očigledno shvatio šta je uradio i što sada više neće nastupati u dresu Olimpika i neće moći da pokaže ljubav prema klubu. Takodje, tužni su i navijači koji su stigmatizovani zbog neodgovornog ponašanja nekolicine, kao i sam klub na kraju čija je reputacija narušena“, navodi se u saopštenju predsednika kluba Žaka-Anrija Ejroda.

Evra je 2. novembra pre utakmice Lige Evropa protiv Gimaraeša dobio crveni karton pošto je nogom u glavu udario jednog navijača francuskog kluba.

Navodno, Evru su tokom zagrevanja vredjali navijači Marseja, a on je prvo prišao da razgovara s njima, ali je „situacija vrlo brzo eskalirala“ pa je nekadašnji igač Mančester junajteda nogom udario u glavu jednog navijača.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar