U trendu

Filipovski zadovoljan zbog pobede posle dva poraza

NOVI SAD – Zadovoljan sam što smo posle dva poraza od Borca zabeležili pobedu, izjavio je trener košarkaša Partizana Saša Filipovski sinoćz posle pobede nad Čačanima.

Partizan se plasirao polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto je sinoć u Novom Sad pobedilo čačanski Borac 76:72 posle neizvesne zvaršnice.

„Zadovoljan sam što smo posle dva poraza od njih zabeležeili pobedu, ispravili smo neke greške iz prethodnih mečeva. Obe ekipe su pogađale važne i teške šuteve i još jednom ponavljam, zaista sam zadovoljan ishodom s ozbirom na to da smo u jednom trenutku ispustili veliku prednost“, rekao je Filipovski na konferenciji za novinare posle meča.

On je čestitao Borcu na prikaznoj igri.

„Oni kada pogađaju mogu da dobiju bilo koju ekipu. Ušli smo u neizvesnu završnicu, zbog nesportske lične greške i izgubljene lopte, ali sam srećan što smo imali koncentraciju i rešili meč“, zaključio je Filipovski

Kapiten Novica Veličković, kom je večerašnja utakmica bila 500. u crno-belom dresu, istakao je da ekipa mora već da se okrene polufinalu, u kom će igrati sa boljim iz duela Crvena zvezda- Radnički.

„Očekivali smo ovakvu utakmicu, Borac je protiv nas ove sezone igrao veoma dobro. Važno je da smo pobedili i prošli u polufinale. Nema mnogo vremena za odmor, pokušaćemo da se spremimo što bolje za subotnje polufinale“, rekao je Veličković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar