FK Crvena zvezda počela podelu paketića bebama

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda, u saradnji sa beting partnerom “Mocart”, pokrenuo je akciju darivanja novogodišnjih paketića najmlađim članovima kluba rođenim u 2020. godini.

Kako je saopšteno, danas je mališane uz delegaciju Crvene zvezde obradovao i bivši igrač kluba Slavoljub Srnić, koji se sa velikim zadovoljstvom pridružio akciji.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam učestvovao u današnjoj akcija, koja je posvećena najmlađim članovima. Crvena zvezda je još jednom pokazala koliko je veliki klub i da se u i situaciji u kojoj se trenutno nalazimo brine za sve članove našeg društva. Posle fenomenalna akcije koja je organizovana tokom karantina, ovo je još jedan lep gest Crvene zvezde, siguran sam da će mališanima ovo biti jedna lepa uspomena na voljeni klub“, rekao je Srnić za sajt Zvezde.

Kako se dodaje, Crvena zvezda će u narednim danima nastaviti podelu novogodišnjih paketića i obilaziti osim Beograda i ostale gradove širom Srbije u želji da svim mališanima dostavi poklone koje je Crvena zvezda pripremila za nih.

„Klub još jednom je pokazao da misli na sve svoje članove, uključujući i bebe rođene u 2020. godini, koje će u budućnosti predstavljati veliku podršku našem klubu na stadionu “Rajko Mitić““, navode crveno-belii.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.